Klær som bidrar til sunnhet og velvære bomull barneklær barneklær

Barns hud er tynn og sart. Den reagerer raskt på irriterende tekstilkjemikalier og syntetiske fibrer i stoff og sømmer. Hos Oss får du hudvennlige plagg. Vi fokuserer på klær som barna har tett inntil huden.

bomull barneklær barneklær

Den økologiske bomullen fra Oss er naturlig myk. Skadelige og betenkelige kjemikalier er ikke brukt, heller ikke kjemiske mykgjørere. I noen av plaggene er det ikke tilsatt eller brukt noen kunstige fargestoff eller kjemiske midler i det hele tatt. Disse plaggene har bomullens opprinnelige grønne, brune eller korngule farge.

Ingen av varene hos Oss er behandlet med kjente skadelige stoffer som klor eller formaldehyd. Kunstige fibrer er ikke tilsatt uten at dette er klart oppgitt. En av grunnleggerne av Oss har opplevd at klærne er forebyggende. De to første barna, som ble født før Oss ble startet, var plaget av mye eksem som små, og måtte behandles med kortison med de ulempene det medfører. (Blant annet hvite flekker på huden). Det tredje barnet har for det meste brukt klær av økologisk bomull og har sluppet eksem. Antagelig har klærne vært en viktig årsak.

Click here to go to moonee

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *